IL PASSO Spring-Summer 2015

17:15:00

Daca vrei să fii feminină și specială, IL PASSO ți-a pregătit în această primăvară o diversitate de modele chic. Cinci cuvinte cheie domină colecția IL PASSO pentru noul sezon: chic, touch masculin, sport, strălucire şi calitate.


Colecția IL PASSO este extrem de variată, având forme și culori îndrăznețe, incluzând modele și forme ușor de purtat pe tot parcursul zilei.

Pantofii stiletto, balerinii, pantofii sport și sandalele, toate acestea se regăsesc în colecția primăvară-vară 2015, împletind perfect note clasice cu accente moderne şi texturi din cele mai variate.
 

Colecția IL PASSO include materiale de calitate, detalii preţioase și o paletă de culori strălucitoare şi vibrante potrivite pentru orice moment al zilei - galben, corai, auriu, verde, rosu.

În acest nou sezon, IL PASSO te invită să porți tocurile speciale tip "fancy heels", pantofii cu toc gros tip "block heels", balerinii cu vârful ascuţit sau rotunzi, precum și pantofii sport cu inspirație masculină "oxford update".

Accesorizează-ți ţinutele cu pantofii și gențile IL PASSO și look-ul tău va fi unul stralucitor.


 
IL PASSO este un brand românesc înfiinţat în 1999, axat pe comerţul de pantofi şi accesorii pentru femei şi bărbaţi. Cu peste 80 000 de perechi de pantofi vândute anual şi distribuitor oficial al altor 50 de branduri internaţionale, IL PASSO mizează pe calitatea produselor şi a materialelor şi pe confortul oferit. Se adresează atât femeilor, cât şi bărbaţilor, pasionaţi de modă, cu un stil de viaţă modern. Produsele IL PASSO pot fi achiziţionate din cele 15 magazine din ţară în Bucureşti, Iaşi, Cluj, Braşov, Timişoara şi Constanţa şi online, pe www.ilpasso.ro/shoponline.

You Might Also Like

10 comentarii