StriVectin TL Face Serum

19:15:00

Dragele mele , candva demult tanjeam dupa produsele StriVectin  , ma uitam la ele ca la ceva de neatins [ adevarul e ca nu sunt chiar ieftine] , le vedeam in magazinele Sephora de prin strainatate si ma fascinau teribil. Ma fascinau promisiunile inscrise direct pe ambalaj - efect imediat , intinerire , lifting , ce sa mai.. tinerete vesnica .
Apoi au aparut la noi , exclusiv in magazinele Sephora si de atunci am folosit si am testat multe produse . Mereu m-am intors la vreun produs StriVectin , pentru ca mi-a placut.
                                                       StriVectin TL Face Serum 



Tightening Face Serum is a potent, lightweight lifting treatment that instantly tightens skin surface and tones facial contours for a more sculpted silhouette. Innovative bio-actives combine with patented NIA-114™ technology to fortify skin while strengthening and rebuilding the skin barrier. As elasticity is restored, face appears visibly lifted, smoother and defined. Paraben-free and non-comedogenic.
Nu intru in detalii , dar o tehnologie inovatoare si patentata de StriVectin sta la baza acestei creme .In spatele tehnologiei stau ani si ani de cercetare .
Promite efect imediat de tonifiere a pielii , lifting , elasticitate . Nu contine parabeni si este non comedogenic.
Din gama TL fac parte mai multe produse , dar astazi vorbim despre acest serum facial.
Produsul are 50 ml si pret aproximativ de 300 Ron. La prima vedere pare scump, dar cantitatea este suficienta pentru mai multe luni de folosire si desigur efectele promise merita, cu siguranta veti vedea diferenta
Recipientul  are pompita ce imi place tare mult. Textura este cremoasa , serumul este de fapt o crema foarte usoara , cu un miros specific StriVectin , dar foarte vag.
Din start trebuie sa va spun ca sunt totusi realista si cat nu m-ar atrage tot felul de reclame si promisiuni de tinerete vesnica , asa ceva nu exista.  Minuni nu exista , dar prin ingrijire adecvata putem sa obtinem rezultate frumoase si sa avem piele luminoasa si sanatoasa. Niciodata nu voi avea incredere in parerea cuiva care nu are un ten ingrijit si povesteste vrute si nevrute despre produse fabuloase ce le foloseste.
Asa cum am specificat, acest produs nu contine parabeni si nu este comedogenic, asa ca puteti sa-l folositi fara grija . Textura este foarte lejera ce se absoarbe imediat in piele . Am zis ca mereu m-am reintors la StriVectin , pentru ca nu stiu cum face, dar este foarte placut de folosit. Tenul meu arata bine .
Se poate folosi atat ziua cat si seara , nu lasa nicio urma grasa , fondul de ten se aseaza foarte frumos.
Am observat ca are si proprietati vindecatoare . Seara il aplic pe toata fata ,inclusiv buze , zona ochilor , dar si gat si decolteu. Vindeca buzele uscate sau crapate , mi-a vindecat rapid o arsura de la placa in zona mandibulei . Cand ma uit in oglinda nu pot sa zic ca am multe riduri , ca fata e cazuta, cred ca in conditia tenului meu mult ma ajuta StriVectin.
In plus, este un produs hidratant excelent . Va spun cu mana pe inima ca il ador si il recomand din tot sufletul.
Nu face minuni, dar cu siguranta veti arata mult mai bine si mai ingrijite. Produsele StriVectin sunt de mare notorietate in domeniul ingrijire anti-age si numai la StriVectin veti gasi un tratament cu adevarat eficient impotriva vergeturilor! 30 de patente brevetate , formule eficiente in combaterea ridurilor dovedite clinic.
Exclusiv In Sephora
P.S am inceput recent un nou tratament StriVectin - 5 Minutes weekly glycolic peel 10%AHA . Review in curand..



You Might Also Like

10 comentarii

  1. Nu am folosit pentru fata nimic de la StriVectin, doar un scrub. Am in schim crema anti vergeturi pe care o folosesc preventiv din cand in cand! Dar cu siguranta m-ai facut foarte curioasa. Eu iubesc serumurile!

    RăspundețiȘtergere
  2. Camelia, da, ala pentru vergeturi este deja vedeta, cred ca cel mai bun din lume. Sper sa incerci si tu serumul asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Suna bine ce spui tu aici,sa-l folosesti cu drag.Multumim pentru review.Pupicei

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu daca ma voi incumeta vreodata sa cumpar serumul, dar iti inteleg punctul de vedere si probabil ca daca l-as fi folosit nu as mai renunta la el.
    Multumesc de review.
    pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am incercat nimic de la StriVectin pana acum. Aveam o prietena care le folosea produsele si era super incantata de ele.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Great review...thx for sharing! Have a successful day dear!
    kisses

    RăspundețiȘtergere
  7. pana acum nu am incercat nimic de la ei, dar m-ai convins ca merita. imi plac sfaturile tale, imi sunt tare folositoare. multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Recunosc, e prima oara cand aud de aceasta firma, si daca bugetul mi-ar permite cred as investi intr-o astfel de crema:-)

    RăspundețiȘtergere
  9. cum ziceam, nu am folosit produsele lor!!

    RăspundețiȘtergere