Stil stralucitor cu inele PANDORA

19:19:00

Stilul strălucitor al anului 2014 se continuă și în 2015, cu bijuteriile PANDORA. Lasă-te inspirată de frumuseţea inelelor PANDORA, realizate din argint 925 şi aur de 14k preţios, împodobite cu zirconiu cubic sclipitor, asemeni prafului de stele. Finisate manual, acestea impresionează prin pietrele atent alese, şlefuite şi încorporate manual de maeştrii bijutieri, care împletesc meşteşugul vechi de secole cu designul modern. 
 

 
Asortează-ţi ţinutele cu inele PANDORA, purtându-le fie separat, ca simbol subtil al stilului tău, sau combinate în seturi unice, pentru a deveni punctul de atracţie al look-ului tău. Accesează Ring Designer, aplicaţia de creare inele de pe site-ul PANDORA (http://www.pandora.net/ro-ro/explore/inspiration/create-combine/ring-designer), salvează dimensiunile inelelor tale şi adaugă-le listei tale de dorinţe, pentru a avea mereu inele potrivite perfect.


Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA cuprind momentele de neuitat ale vieţii. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă şi sunt distribuite în mai mult de 80 de ţări, din şase continente, prin aproximativ 10.300 de puncte de vânzare, incluzând peste 1.100 de magazine-concept.
Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA este listată public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net.


You Might Also Like

6 comentarii