SEPHORA Teint Infusion foundation

22:42:00

Dragele mele , asa cum am spus , sunt foarte incantata sa testez cateva produse din noua colectie Sephora .
Vreau sa va impartasesc impresiile mele pentru ca voi sa faceti alegeri inspirate cand mergeti la shopping de cosmetice . Desigur , toate suntem diferite , cu diferite varste si tipuri de ten, dar in mare cred ca putem sa ne dam seama daca acest produs  va fi sau nu potrivit. Mai intai o sa va va fac prezentarea noului fond de ten Sephora Teint Infusion  si apoi o sa vorbim si o sa va arat produse similare din aceasta categorie, eu as numi -o noua generatie de fonduri de ten.
Din denumirea  lui deja sa intelege ca e un fdt fluid , infusie pentru ten . Sticluta e chiar din sticla , are 20 de ml si o pipeta pentru aplicare. Promite acoperire usoara spre mediu , hidratare 12 ore . Non comedogenic.








- Acoperire

Light -mediu , buildable . Acopera mici imperfectiuni , uniformizeaza nuanta tenului . Poate fi aplicat in mai multe straturi . E ca un voal perfect pentru ten.
- Aplicarea
Se aplica foarte usor cu degete [ nu am incercat cu pensula ] , aluneca pe ten foarte bine . Cateva picaturi sunt indeajuns pentru a uniformiza toata fata.
- Rezistenta
Poate sa depinda de tipul de ten . Eu am ten mixt -gras , la mine rezista cam 4-5 ore, apoi necesita reimprospatarea . Probabil pe ten uscat va rezista mult mai mult
Textura este usor uleioasa [ ca de altfel la toate fondurile de ten de acest tip] , usor pudrata , ceva foarte interesant . Odata aplicat pe ten , arata impecabil . Efectul este de ten perfect uniformizat si neted . Singurul minus la mine e ca nu rezista chiar mult [ in comparatie cu Shiseido Sun Protection, care la capitolul asta ia locul 1 ]
- Concluzia mea
Ma bucur tare mult ca Sephora  a creat acest fdt si s-a alaturat acestei tendinte . Mi-a placut foarte mult , pentru textura, aplicare si efect. Trebuie neaparat sa-l incercati. Este genul de fond de ten pe care nu il simti pe fata si pari perfecta fara machiaj.

In contiunuare o sa vedeti inca trei fonduri de ten de acest gen pe care le detin. Sa intelegem un lucru , marele gigant concernul LOreal detine branduri precum YSL , Lancome, Armani si sunt sigura ca cumva fondurile de ten budget precum LOreal si  Maybelline  . Asa ca incercati mai intai ceva budget friendly ca sa va dati seama daca vi se potriveste textura. Dar eu zic ca merita sa aveti un fdt de acest tip , o sa va placa sigur.
 Shiseido  Sun Protection  , Maybelline Dream Wonder , SEphora Teint Infusion , Loreal Nude Magic 
Toate aceste fonduri de ten seamana intre ele foarte mult , au aceiasi textura, acoperire , aplicare, etc ..
Doar Shiseido il pun pe primul loc, intrucat are SPF 30 si e waterproof . In rest e cam aceiasi poveste cu mici diferente.
Asa ca incercati noul fdt Sephora Teint Infusion , o sa va placa!




You Might Also Like

13 comentarii

  1. Multumim pentru review Stella,arata tare bine <3,pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Buena base de maquillaje!!!. Besos.

    miestiloesasi.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interesant review-ul. Vreau neapărat să încerc Shiseido la recomandarea ta, dar mai întâi voi testa MAgic Nude. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Love this shade <3 ...thx for sharing
    kisses

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu l-am incercat, e de luat in considerare. Multumim pentru review! Pupici!

    http://the-may-day.blogspot.ro/2015/01/the-concept-of-street-style.html

    RăspundețiȘtergere
  6. nice product. my new post here http://melodyjacob1.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  7. sheseido il am si eu. nu mi se potriveste culoarea. e prea inchis. iar aplicat cu degetele nu imi place deloc cum se vede.si mai au si doar 3 nuante din care poti alege.l.am incercat de 2 ori si nu mi.a mai trebuit. iar despre restu nu stiu, nu le.am incercat. pupici si multumim de review. :*
    http://iv-dorys.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  8. Iv Dorys, oo, eu il ador . intradevar, nuante sunt cam inchise,poate prima s-ar potrivi tie. eu am mediu beige si e perfecta.

    RăspundețiȘtergere
  9. nu prea folosesc fond de ten, eu sunt cu iluminatoarele!

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumim pentru review, cu siguranta mi-a atras atentia. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  11. Mie imi place fff mult Lancome air du teint.!! Nu il simti deloc are o textura speciala si efect de blur.... Dar as vrea sa incerc Shisheido ca al tau dar nu l am gasit! Astept sugestii!

    RăspundețiȘtergere