Skin Perfection with RIMMEL LONDON

08:56:00

Fetele mele , vreau neaparat sa va povestesc despre noul fdt Rimmel London Lasting Finish 25H  
 Este nou lansat, se gaseste peste tot la pretul aproximativ de 30 de lei  si iata cum un produs budget friendly reuseste sa respecte promisiunile si sa ridice la nivelul asteptarilor noastre.
Sa nu ma acuzati ca fac numai review-uri pozitive, stiti ca nu e asa! Intodeauna am scris ce gandesc si am scris si multe review-uri negative. Dar cel mai mult imi place sa scriu despre ce imi place mie personal .


Noul fdt Rimmel Lasting Finish 25 H promite acoperire perfecta cu inbunatatirea instantanee a tenului , extra confort si rezistenta. Wow! Toate ne dorim asta , sa aratam bine.
Intradevar , acoperirea este mare , acopera totul . Este cremos, se intinde si se aplica extrem de frumos si usor. Ofera finish mat , dar sanatos. Trebuie setat cu pudra , altfel nu e chiar rezistent. Dar cu mici trucuri- primer potrivit , pudra , etc rezista chiar bine. 25 de ore ? Nu avem nevoie de asa ceva, dar cu siguranta va fi prietenul tau pe parcursul zilei. Este superb, merita incercat!

Si o surpriza pentru voi! Toate comentariile participa la tragerea la sorti, o norocoasa va primi noul fdt Rimmel in aceasta nuanta. Pana la postarea viitoare.
Cine a incercat acest produs?

You Might Also Like

45 comentarii

  1. Eu nu am incercat si mi-as dori. Cu tenul meu gras si acneic cred ca ar fi potrivit :) by the way... Imi place blogul tau. Citesc mereu cu mare interes.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu doar ca n-am incercat acest fond de ten, ci n-am incercat niciodata un fond de ten Rimmel. De ce? Habar n-am! Cred ca nu s-au aliniat astrele inca, incat sa-mi amintesc sa ma uit dupa ele cand sunt intr-un magazin de cosmetice. Vad ca are si spf20, ceea ce-i grozav. De acoperire ce sa mai zic, ca am ajuns deja la varsta la care cam am ce acoperi. Din pacate :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu l-am incercat, insa mi-as dori :) Sigur o sa il cumpar!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu l-am testat inca, dar chiar mi-ar placea, am auzit numai de bine despre el :)

    RăspundețiȘtergere
  5. nu am incercat acest fond de ten, insa din recenzia pe care ai facut-o suna foarte bine, eu am folosit wake-me up si mi-a placut foarte mult, in general fondurile de ten rimmel mi se par foarte bune avand in vedere raportul calitate/pret,chiar as vrea sa il incerc si pe acesta

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce coincidenta..chiar ieri vbeam cu cineva si imi recomanda acest fond de ten! Multumesc de un al doilea feed back pozitiv!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma tenteaza f tare si pe mine, am vazut multe reviewuri pozitive! Sper sa fie bun si pt un ten mai gras.chiar mi-as dori sa castig ca sa vad cum e pt mine. Ioana.

    RăspundețiȘtergere
  8. am auzit multe despre acest fond de ten..chiar mi-as dori sa-l incerc..pupici pentru cea mai frumoasa doamna doctor:*

    RăspundețiȘtergere
  9. Am citit numai lucruri bune despre acest produs. Chiar sunt curioasa sa îl incerc♥

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna!
    eu inca nu l-am incercat si tare as vrea,mai ales ca la acest moment nu am niciun fond de ten!
    Multumim pentru sansa!

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu l-am încercat, dar mă încântă ideea! ♥
    Când vine vorba de fond de ten și noutăți în acest sens, mereu îmi doresc să mai încerc și altceva :-)
    Mulțumim pentru șansa dăruită! ♥

    RăspundețiȘtergere
  12. Am incercat o mostra am folosit-o, m-a convins .Pe mine ma ajuta foarte mult pentru ca am un ten cu probleme cosuri, puncte negre. Acoperirea este buna, medie spre mare, dar nu are aspect 'de masca' daca nuanta este aleasa bine . Ca textura imi place, este cremos, lichid, se intinde foarte bine si usor. Folosesc o cantitate destul de mica pentru intreaga fata si daca il aplici cu ajutorul unei pensule speciala pentru fond de ten, efectul este super Porii si cosurile sunt bine acoperite . Pe tenul meu normal spre mixt rezista ok intreaga zi, fara retusuri; pielea nu imi luceste cand ajung acasa seara.

    RăspundețiȘtergere
  13. Chiar imi trbuie un fdt cu o acoperire mai mare in aceasta perioada si chiar ma inteleg bine cu fdt de la Rimmel , asadar este primul pe urmatoarea mea lista de cumparaturi .

    RăspundețiȘtergere
  14. Suna foarte bine. E al doilea review pozitiv pe care il citesc si deja sunt tentata sa-l cumpar. Mi-ar placea sa am noroc acum totusi. In caz contrar, ma duc sa-l caut la standuri, macar sa-l testez. O zi frumoasa! :*

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu am doar anticearcan de la Rimmel, in general folosesc fonduri de ten usoare, fara pudra si primer.
    Pup, mersi de review.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ca multe altele sunt si eu in cautarea fondului de ten perfect. Imi placea Estee Lauder Double Wear, formula veche. Mi-ar placea sa descopar ceva asemanator. Cum puterea financiara nu ne permite sa cumparam tot ce apare pe piata posibilitatea de testare este binevenita. Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  17. Am folosit de la Rimmel atat corector baton cat si fdt (matte finish) si pudra aferenta. Toate fac ceea ce promit fara sa iti lase gaura in buget. Nu stiam de noua lansare, insa nu am niciun dubiu ca nu o sa dau gres daca aleg si acest produs. Thanks!

    RăspundețiȘtergere
  18. Si pe mine ma tenteaza foarte tare, mai ales ca a primit multe laude de la cunostintele mele, sa speram ca Mosul citeste comentariul meu si ma cadoristete cu el ( mi-a propus ca anul acesta sa nu mai achizitionez nici un fond de ten)

    RăspundețiȘtergere
  19. am primit o mostra cu o revista, este destul de buna, acopera ok, chiar daca eu folosesc cantitate foarte mica :)

    RăspundețiȘtergere
  20. tocmai mi s.a terminat fondul de ten si vroiam sa.l incerc pe cel de la rimmel london,cine stie poate vine mosul mai devreme

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu l-am incercat niciodata,dar dupa prezentarea facuta vreau sa-l incerc cai pare a fi bun

    RăspundețiȘtergere
  22. Love this shade so much...Thx for sharing..:-)
    kisses

    RăspundețiȘtergere
  23. ce bine suna, chiar mi-as dori mult
    Magda

    RăspundețiȘtergere
  24. ah..ma faci sa dau fuguta sa mi-l iau :-) Chiar am nevoie d eun nou fond de ten si as vrea ceva buget friendly :-)

    RăspundețiȘtergere
  25. Chiar aveam pe whislist acest fond de ten.Indata vine ziua mea si ma gandeam sa mi-l iau am incerat deja 3 fonduri de ten.multumita de toate ..vreau sa le iau pe rand sa vad ce si cum.Ma bucur ca am citit review-ul asta la tine .
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  26. Una din colegele mele m-a auzit laudandu-l (pentru ca stiu de pe bloguri ca este un produs foarte bun) l-a cumparat...si este fooarte multumita de el! Eu il voi achizitiona cand raman fara fond de ten...pentru ca nu imi place sa fac colectie:D
    Insa clar intr-o nuanta mult mai deschisa decat a ta! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  27. Am citit putin despre el dar numai pareri pozitive. Ma gandesc sa-l achizitionez, de cand a venit frigul nu mai reusesc sa intind frumos nici un fdt detinut. Ma bucur ca ne-ai scris despre el !

    RăspundețiȘtergere
  28. Tentaaant...eu am folosit de la Rimmel Match perfection si ne-am inteles grozav, plus ca mai avea si un miros foarte fain. Sper doar ca si acesta sa faca ce promite...

    RăspundețiȘtergere
  29. Eu l-am incercat de curand , mi-a placut mult deoarece nu se strange in linii fine si nu curge avand o acoperire destul de buna , apoi hidrateaza , da senzatia de crema cand este intins pe fata . Sigur il voi mai cumpara .

    RăspundețiȘtergere
  30. Nu l am incercat inca, am vazut cateva review`uri foarte bune pe youtube .imi cam face cu ochiul .:D

    RăspundețiȘtergere
  31. Am incercat de la Rimmel un singur fond de ten, cel cu portocaliu, care mi-a facut cosuri. Momentan folosesc Dermablend si mi se pare extraordinar.

    RăspundețiȘtergere
  32. Nu l-am incercat inca si nici nu l-am vazut la raft. Tocmai mi se termina Better skin - Maybelline si-am nevoie de un fond de ten nou.
    Am inteles ca este la reducere in Cora ~21 lei.

    RăspundețiȘtergere
  33. Eu oscilez acum intre acesta si altul descris tot de rine acum cateva luni,L'oreal Magic Liquid Powder!Tu l-ai incercat pe cel din urma.Daca ai folosit Rimmel f.d.t o zi intreaga imi poti spune te rog cum face fata sebumului pe parcursul zilei?

    RăspundețiȘtergere
  34. Andreea, nu se compara astea doua , au texturi diferite cu totul. rimmel rezista binisor , dar apare sebumul , asta e si individual,eu mai corectez cu pudra, nu ma deranjeaza. daca vrei intradevar un fdt bun si rezistent, incearca shiseido cel albastru sun protection, este pur si simplu genial.

    RăspundețiȘtergere
  35. Popa Nicoleta Roxana10 noiembrie 2014 la 10:43

    Imi doresc sa testez acest produs! este tentant!

    RăspundețiȘtergere
  36. Eu folosesc foarte putin fond de ten si de aceea imi ajunge mult timp ce am si am vre-o 3 desfacute :)

    RăspundețiȘtergere
  37. buna si multumim de review;
    nu l-am incercat , dar vad ca ii sunt atribuite multe calitati ,ceea ce ma face curioasa..
    ce nuanta este pe incheietura mainii?

    RăspundețiȘtergere
  38. nuanta prezentata este cea de pe ambalaj, sa vede 203. mersi

    RăspundețiȘtergere
  39. Eu folosesc fondul de ten de la Rimel - Match Perfection de care sunt foarte incantata si mi-ar placea sa-l incerc si pe acesta

    RăspundețiȘtergere
  40. salut

    Folosesc fondul de ten nuanta 203 si cred ca este foarte bun, parerea mea este ca nu incarca f mult tenul asta daca inainte de toate ai demachiat, tonifiat si hidratat...eu asa fac in fiecare dimi inainte sa merg la lucru...cred ca de 1 an am inceput sa i-l folosesc si sunt multumita de el , mai este si varianta albastru dar asta face tenul sa para de parca ai faina pe el sau asa era in cazul meu. UNA PESTE ALTA II BUN! RECOMAND :)

    RăspundețiȘtergere