Vara reducerilor la REVICARE

16:06:00

Dragelor, mai tineti minte cand s-a lansat Revicare ? Un brand si un concept bazat 100% pe ingridiente naturale pentru ingrijirea corpului , SPA, suplimente naturiste , sapunuri si alte chestii-minune.
Iata ca acum, in toiul verii, REVICARE a dat startul reducerilor! Pana la finalul lunii august grabiti-va sa ajungeti in POP-UP STORE din strada Selari, nr 4 [ Centrul Vechi]
Produsele vedeta ale verii la Revicare sunt spray-urile Coenzima Q10 si Brusture si ICEBERG pentru racorire instantanee. Lor li se adauga lotiunile de corp pe baza de Ulei de Masline, Catina si Galbenele.
Revicare propune un concept bazat pe vindecare, frumusete si o stare de bine. Pentru ca brandul combina tot ce este mai bun din natura cu tot ce este mai bun din stiinta. Produsele sale se adreseaza deopotriva frumusetii si sanatatii. Acestea contin plante cu efecte binefacatoare, dar si uleiuri esentiale care parfumeaza pielea si parul si dau o stare de bine. 
 
Gama de produse a Revicare include produse cosmetice pentru corp si fata - spray-uri, masti, creme, saruri de baie cu proprietati de relaxare, dar si terapeutice, precum si sapunuri cu arome delicioase de ciocolata, cafea, lavanda sau scortisoara. Acestora li se adauga o linie de suplimente naturale pentru slabire, imunitate, metabolism, digestie, detoxifiere si o linie de produse pentru barbati destinate ingrijirii personale si potentei
Magazinul Revicare este gazduit de POP UP Bucharest, primul Urban Shopping Center din Romania, aflat in Centrul Vechi, pe strada Selari numarul 4.
POP UP Bucharest este o destinatie care imbina zonele dedicate shoppingului cu cele ce vor gazdui evenimente culturale. Este primul Urban Shopping Center din Romania si al treilea astfel de loc din lume. Aici si-au gasit locul cateva dintre cele mai cool branduri: linia de fashion Ben Sherman, ceasurile Seven Friday și Qlocktwo, gecile Schott NY , gentile Qwstion, alaturi de M·A·C Cosmetics, English Cottage. Lor li s-a alaturat primul showroom Revicare, un brand de produse body care si suplimente alimentare 100% naturale.
Tot la POP UP Bucharest, puteti gasi Deedee’s Bar, aflat la parterul centrului va asteapta cu cocktailuri inedite si o atmosfera unic, si Pop Up Bar by Van Gogh Café.
POP UP - Urban Shopping Center, strada Șelari, nr. 4, București.
                   Ati incercat ceva din gama REVICARE?

You Might Also Like

5 comentarii