SEPHORA haul

12:08:00

Dragele, poate aveti impresia ca scriu doar despre produse primite de la brand PR , dar eu si cumpar multe produse cosmetice. Unele din curiozitate, altele imi doresc mult sa incerc si mai cumpar din impuls . Dar mereu am spus ca sunt fan Sephora, intru foarte des in magazinele lor si studiez foarte bine totul. Rar ies fara cumparaturi, macar ceva , ceva ... Primesc des si avantaje de pe urma cardului meu black Sephora , reduceri sau produse cadou. De data asta aveam o reducere de 20%  la doua produse Sephora cumparate si un gloss cadou. Si am luat doua produse - ultra vinyl lip pencil si jumbo eyeliner 12 H
Si glossul din imagine a fost cadou ,un gloss super dragut , cu efect de oglinda pe buze , irizatii sclipitoare si un miros delicios .

Ultra vinyl lip pencil este un creion jumbo , nuanta mea este 06 strawberry delish , un roz aprins ce arata delicios pe buze. Are un finish ultra glossy , foarte placut . Este hidratant , nu e rezistent , e o optiune perfecta de al purta zi de zi. Singurul dezavantaj pe care l-am gasit e ca trebuie ascutit si prin asta se cam pierde mult produs. In rest-recomand cu drag , sigur voi mai cumpara si alte nuante




Jumbo eyeliner 12 H wear - un creion -fard jumbo pentru ochi , nuanta mea este 15 purple. Ador nuanta, este foarte intensa ,un mov inchis . Si ador genul asta de farduri, usor de aplicat , se pot folosi ca baza pentru alte farduri sau ca atare. Da, este ultrarezistent! Nu se aduna deloc, sta lipit toata ziua , aplicat direct pe pleopa fara nicio baza. Exista o multime de culori in colectie. Si da, dezavantajul e ca trebuie ascutit. In rest-un produs excelent!
Ati folosit asa ceva, fetelor? Ce descoperiri ati mai facut in Sephora?


You Might Also Like

17 comentarii

  1. Oaw, creionul pentru ochi exact nuanta aia... e grozav.
    In ultimul timp sa stii ca mi-am cam lasat nu chiar portmoneul nici cardul da... destul la Sephora. Mi-am luat un rimel excelent, e prima data cand il incerc. Demachiantul light pt ochi (care indepart si produsele rezistente la apa) cu 70 ron, si vesnicele mele creme Clinique fara de care nu pot! Strivectinul- m-am indragostit de el de cand l-am castigat atunci la tine pe blog dar acum nu ma mai pot "intinde" o luna doua ;)
    A- uleiul de lotus de la Clarins l-am mai achizitionat si un set cadou Estee Lauder deci....gata, ma opresc

    RăspundețiȘtergere
  2. yuhuu, Hapi, ce fain , cea mai buna terapie e shoppingul si daca noi ne simtim bine , ce mai conteaza cardul
    ma bucur ca iti place creionul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Jumbo eyelinerul...culoarea...e superba!

    RăspundețiȘtergere
  4. Creionul jumbo în culoarea aleasă de tine arată bestial!

    RăspundețiȘtergere
  5. tot timpul ne tentezi cu bunatati din sephora! sa le folosesti sanatoasa:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa le folosesti cu placere.
    Eyelinerul arata divin! <3
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Толстые карандаши обожаю!

    RăspundețiȘtergere
  8. Să le folosiți cu multă plăcere!
    Creionul jumbo pentru buze este foarte atractiv, păcat totuși că trebuie ascuțit, lucru care face să se piardă o bună parte din produs.

    Eu intru în Sephora de fiecare dată când am ocazia, dar mereu sunt copleșită de diversitatea produselor și ies cu dureri de cap :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Tre sa-l incerc *__*

    Have a great weekend,

    Nicole

    www.nicoleta.me

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte frumos ai ales jumbo eyeliner-ul, e superba culoarea! O sa ma duc si eu sa le incerc in magazin. Tocmai cand spuneam ca o sa ma tin departe de Sephora pentru o vreme!

    RăspundețiȘtergere
  11. Superb Jumbo-ul pentru ochi :)
    Sa le folosesti cu placere si calatorie placuta :*

    RăspundețiȘtergere
  12. Nuanţa eyeliner-ului cucereşte la prima vedere! ♥
    Să vă bucuraţi de toate mult timp şi cu aceeaşi încântare! ♥

    RăspundețiȘtergere
  13. Cat de bine arata creionul de buze! :) Iar Jumbo e super, dupa cum il descrii!

    Sa le folosesti cu placere! :)
    Pup, Stella!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  14. Bravo, minunate alegeri. Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  15. Cred ca trebuie sa ma bucur ca nu am tentatia Sephora langa mine, desi imi pare rau ca sunt oferte si sunt produse care merita cumparate. Eyelinerul are o culoare superba, frumoasa oferta ai prins :)

    RăspundețiȘtergere
  16. imi place creionul de ochi tare mult!!!

    RăspundețiȘtergere