Elevina .ro . Shop online

21:48:00

Am primit spre testare din partea   Elevina trei produse cosmetice spre testare . Am avut posibilitatea sa aleg produse de pe site.  Elevina.ro este un site specializat in vanzari de produse cosmetice , un magazin online unde puteti gasi o gama variata de  produse cosmetice si aparatura.


Primul produs pe care am pus in cos si nici nu am stat mult pe ganduri - pasca pentru par Alfaparf
Pentru ca am auzit despre gama Alfaparf numai lucruri bune ! Cred ca review la o masca poti sa scrii si dupa o utilizare , pentru ca efectul imediat oricum il simti si efecte pe termen lung nu ai cum sa le evaluezi .
Am folosit-o deja de trei ori si iata parerea mea. Masca are o textura cremoasa, dar nu prea groasa si densa, e mai usoara , nu are vreun miros pregnant. Am avut asteptari mari  si in parte  s-au adeverit . Nu m-a impresionat la culme, dar este o masca buna, lasa parul moale si matasos , nu ingreuneaza si nu ingrasa parul.
Nu stiu cat protejeaza culoarea parului , dupa trei utilizari nu pot sa ma pronunt. Per total, este  un produs bun  .

Al doilea produs ales - crema Olay Regenerist
Va vine sa credeti, pana acum nu am folosit niciun produs Olay ... De aceia am vrut sa o incerc .
Aceasta crema contine peptide si lupta cu ridurile. Crema are un parfum , chiar foarte simtitor, bine ca nu se simte atat de tare dupa aplicare . In general nu iubesc creme de fata foarte parfumate . Crema are o textura lejera, intra repede in piele . Dupa aplicare ramane tenul  putin lucios , dar dupa un minut este absorbita complet si nu mai luceste . Hidrateaza bine . Am folosit -o doar seara , nu stiu cum se comporta ziua. Crema e placuta , dar sincer, nimic neobisnuit, crema si crema. M-as bucura sa vad efectele pe viitor.
Al treilea produs -
luciu de buze Parisax
Parisax sunt produse profesionale de make-up , mai am alte  produse din acest brand care imi plac mult.
Am ales gloss pentru ca prefer in viata de zi cu zi sa folosesc glossuri . Acest produs nu e tocmai un luciu , mai degraba as spune ca e un ruj cremos. Da, are o textura cremoasa , nu luceste mult, culoarea pe buze nu e atat de intensa precum in tub , eu zic ca e perfect pentru a purta acest luciu de buze ziua. Este hidratant, imi place foarte mult. Si in plus, capacul poate fi folosit pe post de oglinda , foarte comod.
Pe site veti gasi multe alte produse cosmetice , dar si aparatura. Pentru a fi la curent cu toate noutatile, va sfatuiesc sa va abonati la newsletter .Iata si promotia curenta, foarte atractiva





You Might Also Like

11 comentarii

  1. Chiar gasesti de toate pe site, mi-a luat 2 zile sa ma decid la produse :)) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesante produse :) Sa le folosesti cu placere in continuare :*

    RăspundețiȘtergere
  3. M-ar tenta luciul de buze.Nici eu nu am folosit Olay pana acum,dar sunt curioasa.Pup
    www.bysunshine.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Great review sweetheart...thx for sharing..:-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ia sa caut si eu un produs Olay pe site, in magazine nu il gasesc deloc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buen dia..como usaba la crema de olay..era muy buena..
    Besos
    www.cosasde-ladydiva.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest site trebuie analizat! ♥
    Să vă bucuraţi de toate! ♥

    RăspundețiȘtergere
  8. ca sa vezi, cred ca nici eu nu am folosit vreodata Olay, desi am auzit doar lucruri bune despre produsele lor. Must try! trebuia sa pui o poza si cu fetisoara aia a ta frumoasa, ca imi place sa te vad macar aici, daca tot se intalnim atat de rar! Pupsiki!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. nu le stiu produsele, le-as incerca!

    RăspundețiȘtergere