BioBeauty . Cattier

09:48:00

In calitate de blogger am privilegiu sa testez multe produse cosmetice .  Cateodata nu e o bucurie mare , intrucat un produs poate provoca reactii alergice, alte neplaceri ale pielii ,pur si simplu sa nu iti placa sau sa nu sa-ti potriveasca . Dar e o adevarata bucurie cand dai de un produs fain care va ramane in rutina ta de ingrijire mult timp. Parerile bloggerilor pot fi subiective , am vazut de multe ori laude mari la produse primite , doar - doar sa nu superi vreun PR , dar de fapt produsul nu e bun de nimic,pur si simplu. Din partea mea e mult mai simplu, daca imi place-scriu, daca nu - scriu de ce sau nu scriu deloc. Si am mai spus, un PR destept va aprecia cu adevarat parerea ta personala. Dar asta a fost asa, o intruducere generala ,un gand despre ce se intampla in comunitatea noastra. Sa revenim .
Am primit spre testare doua produse marca CATTIER  de la BIOBEAUTY . Precizez, nu am folosit niciodata aceasta marca , doar am auzit. Am auzit despre un sampon miraculos Cattier , dar pur si simplu nu am ajuns sa cumpar .

Iata ca CATTIER a venit la mine si .....




Cosmeticele bio Cattier sunt o marca cu traditie infiintata in 1968 de catre Pierre Cattier. Foarte atasat de medicina traditionala, el a fost interesat de dezvoltarea produselor pe baza de argila, atat in scop medical cat si cosmetic.
De la infiintarea sa, Laboratorul de cosmetice naturale Cattier, s-a aflat in serviciul frumusetii.
Produsele bio Cattier sunt realizate din ingrediente provenite din culturi organice si din ingrediente naturale, in masura in care este posibil ;
- nu contin parabeni, coloranti sintetici sau arome, sau orice alti derivati din petrol;
- nu contin saruri de aluminiu;
- au ambalaje nepoluante si reciclabile.
- 95% sau mai mult sunt ingrediente naturale

Toate cosmeticele bio Cattier sunt certificate de Ecocert si aprobate Cosmebio
Masque eclat lissant [ Smoothing radiance mask]


Masca cu ulei de argan si enzime din rodie , promite hidratarea, iluminarea,lifting, deci tot ce isi poate dori o femeie . Este prezentata intr-un tub de 50 de ml , se recomanda aplicarea de doua ori pe saptamana , 10 minute ,apoi se elimina cu apa micelara.
Acum vine WOW . De obicei sunt nerabdatoare si aplic imediat toate produse noi ca sa-mi fac o parere .
Si pentru mine chiar conteaza prima parere, prima senzatie, intrucat nu am timp sa astept efectele vreo unui miracol trei saptamani, sa vad daca mi s-a mai netezit vreun rid . Deci da, WOW ! M-am indragostit de aceasta masca din prima , demult nu am avut astfel de produs.
Masca are o consistenta cremoasa, exact ca o crema , are un miros usor , nu imi dau seama a ce, dar placut, specific organic. A doua oara am aplicat-o in urmatoarea seara si am lasat-o toata noaptea. Aceasta masca-crema intra perfect in piele, zau ca miraculos , nu lasa nicio urma,  dimineata  nu luceste , arata foarte bine tenul. Sunt constienta ca miracole nu exista si nu vor disparea riduri peste noapte, dar cat de mult conteaza sa te simti bine in pielea ta. Acum pur si simplu am devenit dependenta de acest produs si il folosesc in fiecare seara ca o crema de noapte . Pentru mine e un miracol.
Concentre regard [ Beauty treatment for the eyes] 

Crema contur ochi cu ulei de argan si trandafiri , promite hidratarea, diminuarea cearcanelor, iluminarea zonei ochilor. Este prezentata intr-un tub cu pompita, 15 ml.Se recomanda aplicarea atat dimineata cat si seara.
Crema de ochi are o textura lejera , acelasi miros abia sesizabil organic, patrunde rapid in piele ,lasa pielea sub ochi fina si placuta. Nu am observat diminuarea ridurilor [prea tarziu] , dar este extrem de placuta in folosire. O aplic doar dimineata , imi place asa foarte mult.





Sunt tare bucuroasa ca am descoperit acest brand si sigur acum voi cauta acel sampon miraculos.
Voi ati folosit ceva de la Bio Beauty ?
  Produse pot fi comandate pe site, dar le puteti achizitiona si in AFI Cotroceni, la etaj, in magazinul BioBeauty, unde veti gasi in afara de cosmetice organice multe accesorii dragute,ojele Zoya si multe altele.

You Might Also Like

9 comentarii

  1. Am mai auzit de Cattier, dar inca nu am folosit produsele lor. Interesante aceste doua produse :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Și eu sunt nesigură în privința recenziilor câtorva persoane din blogsferă, de aceea aleg cu atenție blogurile pe care le citesc frecvent și review-urile pe care le iau în considerare. Cât de mine, sunt sinceră, nu accept cenzura și scriu cu pasiune și seriozitate despre un produs :).

    Despre ceea ce ne-ai prezentat tu, aș zice că sunt convinsă să îi cumpăr mamei mele masca. O să salvez undeva link-ul unde o pot găsi și poate o achiziționez pentru ziua ei. La cei 17 ani ai mei nu vorbesc încă de riduri, dar mă pot gândi la cei dragi care au nevoie. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. I love that brand. The products are awesome!

    xx Mira

    www.glamdevils.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Не знакома с этой маркой, люблю натуральную косметику!

    RăspundețiȘtergere
  5. Thanks for sharing these products!

    Keep in touch on BLOGLOVIN

    Love,
    FASHIONHYPNOTISED

    RăspundețiȘtergere
  6. Referitor la review-urile produselor primite pentru testare, eu scriu la toate (mai devreme sau mai tarziu - depinde si de cum a fost stabilit initial) si, in cazul in care nu mi-a priit, nu mi-a placut, spun de ce, subliniez toate aspectele! Intotdeauna iau in calcul faptul ca cineva, in baza a ceea ce scriu, poate sa cumpere acel produs; in niciun caz nu m-as simti ok cu mine insami daca ar descoperi cu totul altceva decat ceea ce am precizat printre impresiile mele; in mod diplomatic (asa e elegant, e decent), exprim tot ceea ce consider incat sa-si poata face cel interesat o parere obiectiva!

    Referitor la produsele care sunt subiectul postarii, foarte interesanta acea masca; si ideea cremei de ochi imi surade! :)

    Pupicei, Stellla!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  7. eu am un spray de picioare racoritor de la ei, e ok, bun pentru zilele calduroase de vara :)
    nu stiam produsele acestea!

    RăspundețiȘtergere
  8. Interesante produsele astea...Am citit lucruri bune despre mastile Cattier pe blogurile din afara, dar la noi sunt total necunoscute.

    RăspundețiȘtergere