Best foundation with SPF

07:53:00

          Astazi vreau sa va prezint inca odata un produs minunat , perfect , superb.
                 SHISEIDO Sun Protection liquid foundation SPF 30

Description:

Newly reformulated, this full-coverage, liquid foundation leaves a flawless, transfer-resistant, dewy and luminous finish that lasts for hours. Resistant against water and oil. PABA-free.

With exclusive SuperVeil-UV 360TM technology and ProfenseCELTM to resist aging, Shiseido's UV Protective Liquid Foundation is broad spectrum and protects skin from damage caused by external aggressors such as UV rays and dryness. Resistant to water and sebum, they provide a long lasting, natural-looking finish, while safeguarding skin’s beauty for the future.

Am descoperit acest produs cu multi ani in urma si cand am avut un drum in strainatate mereu l-am recumparat. L-am recumparat fiindca m-a cucerit definitiv .
Ambalajul e foarte cochet si practic ,micut aparent, dar are 30 de ml de produs. Veti gasi in cutiuta lui si buretelul pentru aplicare,dar eu nu il folosesc. Exista in aceasta gama fonduri de ten cu protectie solara  si mai mare, eu nu am incercat . La un moment dat acest fdt se gasea la noi, dar acum chiar nu stiu, s-ar putea sa gasiti la Sephora.
Textura lui este foarte lichida, dar ... are acoperire mare ! Acopera absolut totul, se aplica foarte usor cu degete[nu am incercat cu pensule sau beauty blender] . Este extrem de rezistent, waterproof [l-am folosit si la mare] , ofera matifiere , dar per total un look fresh , nu usuca pielea. Mi se pare un produs genial, mai ales pentru perioada cu soare mult , nu mai trebuie sa aplici o crema cu SPF inainte . L-ati incercat?


You Might Also Like

10 comentarii

  1. Chiar de ceva de genul as avea nevoie....merci de info!

    RăspundețiȘtergere
  2. L-am ochit si eu mai de mult, ca pe makeupalley are cel mai mare scor, insa pe strawberrynet nu este si nici pe ebay nu-i de gasit decat rareori si la preturi nu prea prietenoase. Dar perseverez! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt foarte bune aceste produse, te pup
    http://loving-evelyn.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. L-am avut si eu acum vreo doi ani si mi-a placut tare, tare mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vă mulţumim pentru pont, foarte preţios de altfel! ♥

    RăspundețiȘtergere
  6. Stii ce? Imi "lasa gura apa" nu zic mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  7. ce sa zic? imi cam place ce vad!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu stiam de acest fond de ten si mi-a captat atentia :D

    RăspundețiȘtergere