Grandprix Originals in Romania!

11:49:00

Dragii mei cititori , aceasta postare este dedicata tuturor pasionatilor de motoare puternice, raliuri, stilului de viata activ , adrenalina in sange , iubitorilor de istorie si frumos.
Atat doamnelor, dar si barbatilor !

GRANDPRIX ORIGINALS – brand de îmbrăcăminte și accesorii inspirate din spiritul motosportului și a erei de aur a acestuia – anunță lansarea pe piața din România prin distribuitorul Clasica Management. Brand-ul include mărcile GULF și HEUER, bine-cunoscuții sponsori ai curselor auto din anii `60-`70. Produsele GPO (Grandprix Originals) nu reprezintă doar haine și accesorii cu un design aparte, ci frânturi emoționante ale istoriei.
GRANDPRIX ORIGINALS oferă colecții complete de haine și accesorii destinate bărbaților, femeilor și copiilor, dedicate fanilor motosportului clasic și nu numai. Bleul deschis și portocaliul, culorile legendare ale curselor clasice, reprezintă nucleul colecțiilor GRANDPRIX ORIGINALS.
Brand-ul se adresează celor care admiră stilul clasic interpretat într-o manieră actuală și modernă. Calitatea produselor GPO se datorează pasiunii pentru haine, înclinației spre arta detaliului și țesăturilor manuale.
  Probabil ati vazut ieri pe pagina mea de FB poza cu Cabral . Cabral a fost cel care a prezentat brandul . Cabral este pasionat de motoare puternice si purtator de haine GRANDPRIX ORIGINALS
Aici puteti citi mai multe informatii despre istoria brandului 
AICI puteti admira si comanda haine si accesorii GRANDPRIX ORIGINALS
Si poate fi un cadou exceptional pentru pasionatii de masini si curselor Grandprix

 






You Might Also Like

5 comentarii

  1. Imi place geaca de dama:). Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar daca nu e stilul meu, imi place geaca de dama ;) pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. am auzit ca e vestit brandul .ma bucur ca au ajuns la noi. kisses

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte chic acea gecuţă de damă, dar nici piesele pentru bărbaţi nu-s deloc mai prejos! :-)
    O seară frumoasă! ♥

    RăspundețiȘtergere