Beauty news Orchidea Blu

08:25:00

ORCHIDEABLU - un site romanesc ce promoveaza si comercializeaza exclusiv produse cosmetice bio.
In acest magazin online veti gasi produse pentru ten si corp, make-up, par , produse Spa , uleiuri minunate , suplimente , dar si produse pentru bebelusi .
M-am familiarizat cu acest site inca anul trecut , am studiat cu atentie produsele , am folosit unele si am ramas incantata.

Cosmeticele BIO sunt dovada autenticei pretuiri fata de natura-mama si expresia grijii fata de sanatatea fiecaruia dintre noi in parte!  

                 Astazi vreau sa va prezint cateva noutati ce cu siguranta o sa va incante!

Uleiuri vegetale pentru tenul mixt/gras/acneic

Uleiurile vegetale sunt o solutie excelenta pentru a avea un ten sanatos, frumos si plin de vitalitate.  Singura conditie este ca uleiul sa se aleaga in functie de tipul de ten.  Daca aveti tenul gras, un ulei prea hidratant (“ulei gras”) sigur nu va avea efectele dorite, daca aveti tenul uscat,  un ulei “uscat” mai mult ca sigur nu va fi suficient de hidratant. Nivelul de hidratare al uleiului este este dat de concentratia de acid oleic, cu cat concentratia de acid oleic este mai mica cu atat uleiul se absoarbe mai repede fiind ideal pentru tenul mixt/gras,  si invers.

Pentru tenul gras si mixt recomandam uleiurile “uscate” deoarece intra repede in piele si nu ingrasa tenul.  Tenul mixt sau gras este ceva mai pretentios si necesita  uleiuri vegetale  care hidrateaza fara sa stimuleze secretia de sebum, fara sa astupe porii si fara sa favorizeze aparitia punctelor negre.

Cateva uleiuri vegetale “uscate” potrivite pentru tenul gras/mixt: uleiul din samburi de struguri, uleiul de orez japonez, uleiul din de pepene Kalahari, uleiul de zmeura, uleiul de jojoba, uleiul din samburi de caise, uleiul din samburi de piersici,  uleiul de macadamia,  etc.
 Crema bio Vegicor poate fi folosita in caz de dermatita atopica, muscaturi de insecte, acnee infantila, furunculoza, pustule, lichen ruber planus, impetigo, epidermoliza buloasa, crauroza vulvara, rinita alergica (se aplica in interiorul narilor), deshidroza, urticarie. Vegicorul poate fi folosit si pentru tratarea iritatiilor cauzate de scutece, inca din primele zile de viata ale bebelusului.
 Crema Calm Bioearth este un alt remediu natural pentru dermatita atopica si pentru pielea iritata, hiperreactiva, uscata si foarte uscata a adultului si copilului. Crema are proprietati lenitive, regenerante si nutritive, calmeaza iritatiile cutanate, reduce senzatia de mancarime si discomfortul. Crema aduce un aport important de acizi grasi esentiali (Omega 3 si Omega 6) si imbunatateste rezistenta pielii la factorii externi.



Balsam de buze natural cu unt de cacao si citrice Akamuti este un balsam / strugurel de buze tratament foarte hidratant si reparator, ideal si pentru cele mai uscate si deshidratate buze. Conțineunt de cacao, ceara de albine, uleiuri vegetale de masline, migdale dulci si palmier rosu.  Protejeaza eficient buzele de vant si frig.

Daca doresti sa-ti vopsesti parul cu henna sau cu o vopsea  pentru par 100% naturala pe baza de henna opteaza pentru vopselele de par Khadi. Motive pentru a alege vopselele de par Khadi:

- 100% naturale certificate de BDIH; nu contin amoniac, parfum, para-fenilendiamina (PPD), peroxizi, coloranti sintetici sau conservanti chimici.

- vopsesc parul alb, blond, decolorat sau vopsit chimic, asigurand o acoperire perfecta.

- se pot obtine diverse nuante in functie de culoarea naturala a parului si de timpul de actionare. Vopsele de par Khadi: henna pura (rosu), henna si amla (rosu mahon), henna saten deschis, henna saten nuca, henna saten inchis, henna negru, negru indigo.

- sunt indicate in timpul sarcinii si sunt tolerate de persoanele care sunt alergice la vopselele de par clasice

- sunt produse care respecta principiile comertului echitabil (Fairtrade) pentru care Mahatma Ghandi a militat in India conducand miscarea Khadi.
La sectiunea machiaj veti gasi produse bio minerale , dar si pensule foarte faine .
Dar nu pot sa nu recomand produse pentru igiena orala pe care le folosesc si eu .
Pentru a urmari noutatile va invit sa oferiti un LIKE  paginei oficiale Orchidea Blu .
Pentru a incearca produsele, eu zic ca varianta buna este sa te abonezi la cutiuta BioBox, in felul acesta ai incerca mai multe produse si apoi sa decizi ce ti se potriveste. 
Cine a incercat vreun produs de pe site si in general , sunteti adepte produselor bio? 


You Might Also Like

11 comentarii

  1. Interesante lansari, uleiurile pentru mixt/gras cred ca mi s-ar potrivi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. apreciez produsele Akamuti, am avut un ulei!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt bune produsele insa destul de scumpe.

    RăspundețiȘtergere
  4. спасибо за обзор! отличные средства=)

    RăspundețiȘtergere
  5. Alte noutăţi interesante, pentru care nu putem decât să vă mulţumim! ♥

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce simpatic este balsamul de buze, ma tenteaza sa il incerc :)

    Catalina
    www.ebonyvintage.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Excelente produsele Akamuti, in special untul pentru cuticule (nu stiu daca il comercializeaza, ar trebui) si toate uleiurile si unturile lor. Cremele de fata sint putin cam grase pentru mine. Excelent si roll-on-ul pentru ochi.
    Am luat prima data legatura cu ei printr-un distribuitor in Iasi www.naturissimo.ro

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu stiam de produsele astea! Noroc cu tine ca ma pui la curent:). Pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. Mă interesează produsele organice, motiv pentru care voi arunca o privire pe site.

    RăspundețiȘtergere