Beauty review

20:28:00

      Dragele mele , astazi vreau sa vorbim despre cateva produse pe care le folosesc acum .

                                                                 V-am starnit interesul?




O sa incep cu Chanel Le Volume mascara 
De multe ori v-am spus ca iubesc mult mascara Lancome Hypnose drama , nu voi renunta niciodata la acest rimel , dar stiti si voi cum suntem noi , tot incercam si incercam alte produse . Va spun sincer , m-a influentat blogosfera ruseasca cand toate blogurile s-au umplut  deodata de review-uri la acest rimel Chanel  . Asta nu acum, a fost mai in vara . Treaba e ca acest rimel in varianta mini a fost oferit cadou la o revista si va dati seama ca toata lumea a avut posibilitatea de a-l testa . Review-urile au fost in proportie de 90 % nu pozitive , superpozitive , mai nu s-au cantat ode . Eu , ca ''victima reclamei'' , m-am dus intr-o zi direct la SEphora si mi le-am luat . ........


Producatorul promite : volum instant si curbare ametitoare dupa prima aplicare .
Cand am cumparat-o , ma asteptam la ceva ''wow'' , dar trebuie sa va spun sincer , ''wow '' nu a fost .
Dar are totusi cateva avantaje . In primul rand textura rimelului se deosebeste de tot ce am avut pana acum, se usuca cumva intr-o pelicula lucioasa si arata superb . Rezistenta desavarsita , nu lasa nicio urma pe pleoapa superioara , nu se scutura si cred ca daca as dormi cu rimel, ar ramane intact. Intradevar curbeaza genele exelent din prima , curbura se mentine . Dezavantaje pentru mine - volumul promis nu e chiar volum,daca vrei sa aplici mai multe straturi, se transforma in ceva inestetic, intrucat se usuca repede . Imi mazgalesc pleoapa in timpul aplicarii, chiar daca peria nu e mare , dar cumva atinge pleoapa. Acest rimel este perfect pentru efect de gene curbate, definite intr-un strat. Volum nu , nu spectaculos. Dar toti suntem diferiti, asa ca s-ar putea sa fie perfect pentru altcineva . Oricum il folosesc , imi place in general .
Pentru ca am cardul black Sephora , am primit o oferta din partea Lancome , la cumparaturi a doua produse Lancome primeai cadouri diverse si un mini parfum La vie est belle . Am cumparat parfum mare cu aceiasi denumire pentru sora mea  si un gloss in love pentru mine . Am primit cadou un clutch superb Lancome cu 4 mini produse-vedeta[ v-am aratat atunci pe instagram - @dentistella] .

Imi place la nebunie gloss-ul ! Are un sistem de inchidere-deschidere prin simplu buton[ apesi si gata] , nu tebuie sa insurubezi , nu iese gloss-ul , nu se prelinge, totul cu acuratete maxima , love it. Am ales culoare [bineinteles ] roz . Aplicatorul are o forma speciala  de aplicare pentru buza superioara si inferioara. Nu rezista mult, dar niciun gloss nu rezista si  arata superb.
                                     Acum despre doua produse primite la evenimentul  Sephora .
Benefit stay flawless primer a fost lansat la noi nu demult si a fost un produs mult asteptat . Promite rezistenta incredibila a machiajului , ca un magnet pentru fond de ten. Este sub forma unui stick si se recomanda aplicarea lui direct pe fata din stick , nu trebuie intins sub nicio forma si apoi se aplica fondul de ten imediat . Acest secret mi-a dezvaluit consultantul Benefit  dupa un timp ce am primit acest produs si va spun sincer ca intradevar doar asa lucreaza bine. Si eu de la inceput intindeam cu degetele acest primer si nu imi placea rezultatul , nu intelegeam care e treaba . Acum aplic direct cu stickul pe zona T , nu il mai intind , nu ii fac nimic , aplic imediat fdt si da , asa e mai bine . Totusi, trebuie sa fac o mica comparatie cu primerul Benefit POREfessional . Cel din urma pentru mine ramane pe primul loc, inchide frumos porii , ofera rezistenta mai indelungata si aspect mai mat . Asa ca am hotarat sa ofer cadou unei cititoare[cine doreste, sa ridice mana si vad eu] primer Benefit stay flawless , l-am folosit doar de cateva ori .

Sephora smart liner acum e preferatul meu . Foloseam  inainte creioane pentru a ''desena'' codita , dar acum folosesc foarte des acest liner . Este foarte comod de tinut , foarte rezistent, negru perfect glossy, nu se prelinge , este superb.
Sper ca am fost de folos . Apropo, pe voi va influenteaza review-urile din blogosfera beauty ? Eu recunosc ca ma influenteaza tare si de multe ori am cumparat imediat un produs dupa ce am citit un review pozitiv si am simtit ca mi se potriveste. Va imbratisez!
P.S . In noiembrie blogul meu implineste 3 ani si impreuna cu sponsori pregatim multe surprize frumoase!!!













You Might Also Like

29 comentarii

  1. Eu am scris cu mare drag despre Chanel Le Volume, prin primavara, cred. L-am cumparat din Barcelona si l-am folosit incontinuu de atunci, caci in cazul meu face un volum ametitor. Slabiciunea lui este alta. De obicei, pe mine o mascara ma tine un an(nu exagerez), acesta insa pare sa se termine prea repede, cred ca doar cinci-sase luni poate fi folosit cu randament maxim de volum. Din acest motiv nu il voi recumpara.

    RăspundețiȘtergere
  2. Super articolul! Apreciez sfaturile si opiniile sincere viz-a-vis de aceste produse, si nu numai!
    Nu ridic o mana, ci le ridic pe ambele pentru primer :)

    RăspundețiȘtergere
  3. eu tocmai mi-am luat stay fawless, asa ca las pe altcineva, si parca imi place mai mult ca too faced si make up forever, primere ce le-am folosit deja... cred ca din cauza stickului imi place mai mult, la mine se aseaza frumos, rezista fff bine!

    si eu sunt o victima a reclamei :))
    tocmai de aceea ma tenteaza rimelul de la lancome... :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Parfumul La vie e belle (varianta Legere) este preferatul meu..mi se pare foarte feminin. Chiar dadeam tarcoale primerului de la Benefit,ma intriga faptul ca se aplica direct din tub asa ca ridic o mana daca tot am sansa. La cat mai multe postari si reviewuri ca sunt tare folositoare. Felicitari pentru cei 3 ani!

    RăspundețiȘtergere
  5. Adela , cel mai repede se termina si se usuca-ysl.asta nu stiu inca.dar eu am facut compaaratie cu lancome strict pe volum si lancome imi face VOLUM . ma bucur ca iti place.

    RăspundețiȘtergere
  6. Gloss-ul si linerul de la Sephora ma tenteaza mult de tot, par interesante si ca produse, ambalaje :) 3 anisori frumos se implinesc anul acesta...ce imi pare rau ca nu ti-am cunoscut blogul de la inceput, dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu? Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. la mine cel mai repede s-a uscat l`oreal... dar tot mai cumpar in continuare, ca ne intelegem f bine :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Macy, iti multumesc! apreciez foarte mult ca esti cititoarea mea fidela!

    RăspundețiȘtergere
  9. pe mine ma influenteaza foarte mult reviewurile pe care le citesc si in functie de ele ma decid ce sa cumpar mai ales cand e vorba de lucruri mai scumpe

    mi-a prins bine articolul pentru ca luni plec la paris si poate imi voi cumpara ceva de acolo ;))

    te puup

    RăspundețiȘtergere
  10. Ale, drum bun, neaparat sa-ti cumperi ceva frumos. te sfatuesc sa mergi la sephora langa opera, nu pe champs.te pupp

    RăspundețiȘtergere
  11. Mereu aflu despre produse interesante de la tine:D. Liner-ul Sephora il vreau si eu. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  12. Minunat articolul! Si eu vreau sa profit de oferta Sephoracu cadouri, inca nu ama apucat si sigur imi iau si eu un glos! Apoi vreau si eu un liner Sephora! Uite deci ce efect au cele citite pe blogul tau!
    Ma inscriu si eu sa tester primer-ul, sunt curioasa sa incerc un astfel de produs!
    La multi ani blogului tau si sa sarbatoresti frumos ( impreuna cu noi evident! )
    Pupici draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  13. ufff..mi-ar placea enorm sa incerc primerul, tocmai pentru ca nu am folosit niciodata un primer. Iar in ceea ce priveste review-urile tale..cred ca m-am lamurit de cand cu fdt Sephora second skin...deci omg..i looove it:))..asa ca automat I trust you!!!
    La multi multi ani in continuare...si nu te opri..we need you:*

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna Stela! Nu ma stii, dar eu iti citesc postarile noi cu bucurie si interes datorita parerilor pertinente si puse in vorbe pe intelesul tuturor. Reviewurile imi plac cel mai mult pentru ca asa pot sa selectez produsele care ma intereseaza afland daca mi s-ar si potrivi fara a face o gaura in buget. Ridic eu o mana in sus si inca una pentru primerul Benefit cu indrazneala primului meu comentariu. M-as bucura sa-l am, daca nu cu siguranta o sa ma bucur sa te citesc in continuare. Keep up the good work! :))

    RăspundețiȘtergere
  15. multumeeeeeeeeescc :*:* la recomandarea ta imi voi face drum si la sephoraaaaaa :*:*

    RăspundețiȘtergere
  16. Stella, in Rusia revistele glossy ofera cadouri asa deluxe precum mini mascara Chanel? Daca am inteles bine, pai halal de ei ca-si respecta cititoarele! La noi, cu foarte mici exceptii, se ofera vesnicele trusulite chinezesti de raul carora uneori nu cumpar nici revista :(

    RăspundețiȘtergere
  17. La vie est belle e parfumul meu preferat, il port chiar acum. Interesant primerul de la Benefit, cred ca e foarte usor de folosit. Iar gloss-ul de la Lancome mi-a ramas pe retina, ce imi faci tu mie :D

    RăspundețiȘtergere
  18. As vrea sa imi fac si eu un card Sephora chiar daca nu sunt o cumparatoare fidela a magazinului... mai repede imi cumpar din Marionnaud si din BB Collection pentru ca sunt mai in drumul meu.
    Poate reusesc sa imi fac cardul in iarna aceasta. Sunt la Sephora niste produse de machiaj care ma intereseaza in mod special.

    Sunt influentata de parerile fetelor din blogosfera dar majoritata fac reclama pentru a castiga ceva (pana si invitatiile la diverse evenimente de beauty se lasa cu produse cadou).
    Imi pare rau sa o spun dar daca intru pe multe bloguri vad acelasi subiect discutat de toate fetele, cap-coada. Cele care isi scriu parerea sincer se disting printre celelelalte. Asa ca le iau in considerare pe acelea.
    Asa am fost convinsa sa imi cumpar aparate Remington si spray pentru volum Goldwell.


    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
  19. miki, da! sa vezi ce cadouri la reviste , te doare capul. numai lux.pup

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu iau in considerare reviewurile, pe baza lor mi-am facut liste, ba chiar am convins pe cei care stateau pe ganduri, cand eram sigura, sa-si cumpere produsul de care era tentat.

    Primerul are un ambalaj foarte elegant, nu pot sa spun ca nu mi-ar placea sa-l incerc, insa am inceput deja pe cel de la elf si vreau sa-l termin.

    La multi ani blogului tau, Stella!

    Multumim pentru review, pupici!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Ridic doua maini pentru primer. Am vrut sa incerc porefessional, dar astept reducerile :). Singurul primer pe care l-am incercat a fost cel de la sephora. Nu m-a impresionat.

    RăspundețiȘtergere
  22. ce poze frumoase!! sa te bucuri de produse. pupici

    RăspundețiȘtergere
  23. Frumoasă combinația bijuterii-cosmetice.
    Spuneți că luna aceasta blogul dumneavoastră împlinește 3 ani. La cât mai mulți! Vă urmăresc de un an deja :). Și ar trebui să prind curaj să comentez mai des.

    RăspundețiȘtergere
  24. Nici eu nu am fost impresionata de Chanel le Volume, m-a lasat rece :(
    Dar primerul arata tare bine, ma tenteaza :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Trebuie să recunosc: colierele mi-au furat ochişorii definitiv şi iremediabil! :-)
    Mă bucur în fiecare moment că v-am descoperit blogul. Cu fiecare postare adăugată, mă simt mai aproape de el şi de tot ce ne transmiteţi mai bun şi mai frumos.
    Din suflet vă doresc mulţi ani minunaţi în continuare, noi vom rămâne aici, mereu, cu mare drag! :-)

    RăspundețiȘtergere
  26. Eu as vrea sa testez primerul de la Benefit, am avut The Porefessional, dar pe mine nu m-a impresionat in mod deosebit, mi-a placut mai mult cel de la Dr. Brandt - Pore No More.

    RăspundețiȘtergere
  27. glosul il vreau...este suuuperb!!!

    RăspundețiȘtergere
  28. Exista vreo sansa, cat de mica c aprimul colier sa fie vandut la urmatorul targ?:)

    RăspundețiȘtergere