TENUE DE PERFECTION

16:34:00

Dragele mele , astazi  va voi prezenta noutati unui brand fabulos , brand-legenda - Guerlain .

         Guerlain întreţine, de peste 180 de ani, o lungă poveste de dragoste cu femeile, fiind conectat la aşteptările şi emoţiile acestora, pentru a le celebra şi valorifica frumuseţea. Formule ingenioase create pentru un ten perfect. Fără a minimiza frumuseţea interioară a fiecarei femei.  Pentru acest maestru al intangibilului, perfecţiunea nu este o chestiune de acoperire sau transformare. Fondul lui de ten perfect? Unul care nu maschează frumuseţea naturală, ci îi permite fiecărei femei, fiecărui tip de ten,  să-şi pună în lumină propria unicitate.  
Toate ne dorim un ten perfect , mereu suntem in cautarea unui fond de ten care e capabil sa ne ofere asta . Nu e asa?
     Guerlain le-a transformat femeilor visul de a avea un ten perfect  în realitate, prin crearea Tenue de Perfection cu SPF 20-PA++, primul său fond de ten pentru o perfecţiune de durată, ce amplifică frumusetea naturala a pielii . 
 Destinat în special tenurilor mixte, dar recomandat si celor normale si sensibile, Tenue de Perfection cu SPF 20-PA++, este răspunsul la  nevoia femeii moderne de a avea un ten perfect, luminos şi fin pe toată durata zilei. Totul pare a fi mai degrabă un dar al naturii decât  un truc de frumuseţe.
                  Doriti un ten perfect? Da , e posibil . Cu noul  Guerlain  Tenue de Perfection !
 De 180 de ani, Guerlain s-a inspirat în crearea produselor de frumuseţe din admiraţia pentru femei.


Alaturi de fondul de ten ca ultimul retus - o pudra fabuloasa , un produs ce a fost creat de Guerlain pentru prima data in 1830 [!] .

 
 
LES VOILETTES
Pudra efemeră
 
Din anul 1830, cu un talent de invidiat Guerlain a adus la viață pudra. Un secol mai târziu, în 1991, Les voilettes  – sub formă de pudră compactă  –  a reinventat translucenţa, combinând o finisare mată de durată cu o fineţe şi imperceptibilitate fără precedent. Insuflată cu un parfum de violete ce crează dependenţă, pudra Les voilettes, a fost dintotdeauna accesoriul de machiaj ce aduce stilul   şi strălucirea  la extreme, revigorând o etapă etern feminină.
Datorită know-how-lui său, Guerlain a ales acum pudre şi pigmenţi incredibil de fini pentru a crea Les Voilettes care sunt mai uşoare ca niciodată. În ambele forme, liberă sau compactă, acest amestec de pudre ultra-absorbante şi pulberi aduce machiajul la perfecţiune şi împodobeşte pielea cu un văl mat imperceptibil cu ochiul liber. Pielea este splendidă: catifelată dar fără aspect pudrat, radiantă dar fără o imagine rigidă.
Sfat pentru aplicare: pentru un rezultat de matifiere şi ten perfect aplicaţi pudra cu un pămătuf, prin tamponare pe întreaga faţă, începând cu zona T. Pentru a crea o finisare cu efect de văl translucid şi   piele netedă se foloseşte mai degrabă o pensulă, cu care se mângâie faţa pe de-a-ntregul.
Noul design al pudrei Les Voilettes duce produsul pe noi culmi ale sofisticării. Un motiv Elvețian de dantelă punctată se regăseşte pe suprafaţa versiunii compacte. Doar un motiv în plus să te îndrăgosteşti de aceste pudre cu şarm vintage dar cu performanță totalmente modernă. Creând un ten mat care nu a fost niciodată atât de senzual; translucenţa nu a fost niciodată atât de dulce.
  Ce spuneti , dragele mele ? Va tenteaza? Gasiti produsele Guerlain in magazinele specializate- Sephora , Douglas , Marionnaud  . Eu sunt indragostita ! Un brand fabulos pentru toate femeile fabuloase!
 


 



  

You Might Also Like

6 comentarii

  1. Я в восторге от нового тонального! Несколько дней его тестировала и осталась очень довольна:) Однозначно в планах ближайших покупок:)
    Прекрасных выходных, дорогая! Целую!

    RăspundețiȘtergere
  2. Descrierea lui e încântătoare, ademenitoare, cred că fiecare dintre noi şi l-ar dori cât mai aproape :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Me encanta esta firma que es sinónimo de calidad! Un beso guapa.
    http://www.solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai perfecta dreptate, sunt magnifice produsele celor de la Guerlain; ei chiar stiu cum sa determine o femeie sa se simta speciala!:)

    Te imbratisez cu drag!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  5. О, слышала много восторженных отзывов по поводу него, но как жаль, что у меня сухая кожа

    RăspundețiȘtergere
  6. frumoasa prezentare! am un fond de ten, mai am putin :(

    RăspundețiȘtergere