Clinica Fazzada

16:54:00

Dragele mele , va imbratisez! Va tin la curent cu noutati , lansari , oferte. De data asta e vorba despre o clinica recent deschisa pe strada I.L.Caragiale nr 19.
Fazzada . Marti seara am pasit aici pentru prima data . Lansarea clinicii Fazzada a fost superba. Totul bine gandit pana la cele mai mici detalii .
Clinica se axeaza pe tratamentele laser si reuneste toate lasere de top la nivel mondial .
In cadrul clinicii se realizeaza tratamente pentru: vergeturi, melasma, cicatrici, acnee, epilare definitiva pentru piele neagra, peeling laser, resurfacing fractionat, skin tighteing, piele flasca, riduri, pori dilatati, teleangiectazii / venectazii fata, picioare, nas, cuperoza, rozacee, roseata difuza, veruci, cicatrici proaspete, cicatrici vechi, acnee activa, leziuni de psoariazis, keratoza solara (pete de soare), poikiloderma Civatte, lac venos, discromie senila (pete de batranete), pistrui, laser endovenos, lipoliza asistata laser.
Primul tratament facial ce actioneaza la nivel genomic
For Ever Young este singurul tratament dovedit ca actioneaza la nivel genomic, influentand modul de exprimare a grupului de gene ale tineretii din genomul uman. Aceasta descoperire cu adevarat revolutionara a fost facuta in urma unui studiu realizat pe durata a 10 ani, in care unui grup de pacienti i s-au facut 30 de astfel de tratamente. Dupa cei 10 ani, absolut toate persoanele aratau in mod evident mult mai tinere decat la inceputul seriei de tratamente!!! Adica dupa 10 ani aratau mai tineri decat cu 10 ani in urma! Dovedit!
Tratamentul este foarte placut, dureaza aproximativ 30 de minute, foloseste un tip special de luminia Broad Band Light BBL de la Sciton, compania americana care realizeaza cele mai performante lasere platforma pentru rejuvenarea pielii in mod minim invaziv.
Dar exista in cadrul clinicii si un laser  RevLite , considerat la nivel mondial nr 1 in stergerea tatuajelor ! 
Deci , o noua adresa , o noua destinatie. Pacientul alege. 

You Might Also Like

0 comentarii