Pravalia lui verde

16:01:00

Dragii mei ! Vreau sa va invit la un eveniment deosebit , un targ cu produse naturale . Atat pentru cei care sunt adeptii modului de viata sanatos , dar si pentru cei ce cauta cadouri inainte de sarbatori . Pe mine personal ma incanta in mod deosebit astfel de evenimente , asa ca va poftesc si pe voi!!! Cine vine ?




Prăvălia lui Verde
-prima ediţie-

Duminică, 16 Decembrie, începând cu ora 10 AM, Verde ne va dezvălui ce bunătăţi ascunde în Prăvalia sa. Simpaticul personaj ne pregăteşte un târg cu produse naturale la Luna Cafe & Bistro (Str. Viitorului, nr.32), de care se vor bucura atât adepţii unui stil de viaţă sănătos, cât şi cei care sunt în căutarea cadourilor perfecte de Sărbători !


Facem parte din generaţia 'fast' şi ne place ca totul în jurul nostru să se desfăşoare în cel mai scurt timp. Totuşi, avem cu toţii un nou hobby care necesită timp şi multă atenţie: un stil de viaţă sănătos. Verde ştie cel mai bine că produsele naturale sunt cu adevarat greu de găsit, de aceea îşi deschide porţile Prăvăliei sale, un loc magic unde a adunat cele mai frumoase şi variate produse sănătoase.

Prăvălia lui Verde este un târg pe care îl vei vizita cu plăcere. Aici poţi fi siguri că îţi vei aproviziona cămara de iarnă, dar, în acelaşi timp, vei reuşi să găseşti cadouri inspirate de Crăciun pentru cei dragi.

Verde nu se opreşte aici cu surprizele. Cu toţii ştim ce înseamnă, cu adevarat, Sărbătorile de Iarna. Important nu este să primeşti cadouri, ci să aduci un zâmbet pe buzele celor care au nevoie de tine. Vrem să ne ajuţi şi tu, aşa că aşteptam să vii la Prăvălia lui Verde cu o hăinuţă, o jucărie, cărţi, sau poate chiar bani, pe care îi vom dona unei case de copii. Acest gest nu este obligatoriu, însă gândeşte-te ce bucurie ai aduce pe chipurile unor copii şi cât de frumos ar fi Crăciunul pentru ei.



Celebra ilustratoare Agnes Keszeg l-a personificat pe Verde. Ea se alătură Prăvăliei şi ne încânta în cadrul târgului cu o expoziţie deosebită. Te aşteptăm pe 16 Decembrie să te bucuri de prima ediţie Prăvălia lui Verde, la Luna Cafe & Bistro, Str. Viitorului, nr.32. Intrarea este liberă, însă nu uita că Verde te roagă să ne ajuţi să aducem zâmbetul pe chipurile unor copii care au nevoie de noi!

Află cele mai recente detalii despre Prăvălia lui Verde pe pagina de facebook www.facebook.com/PravaliaLuiVerde






You Might Also Like

6 comentarii

  1. Большое спасибо за такой чудесный комментарий.Мне очень приятно :)

    shoppingepisodes.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Un eveniment bine venit oricand, nu doar in perioada sarbatorilor. Multumesc pentru invitatie. Vom pregati si cateva hainute pentru cei de la casa de copii.

    RăspundețiȘtergere