Beauty findings of 2012 - budget cosmetics

09:00:00

Iata ca trece si anul acesta cu repeziciune si pot deja sa trag niste concluzii . Vreau sa va impartasesc lista mea de descoperiri sau ce m-a impresionat in materie de cosmetice anul acesta . O sa incep cu cosmetice low price si va urma postarea cu cosmetice midle & luxury . Intrucat multe din lista le-am consumat si nu am cum sa va prezint poze , voi folosi si alte imagini cu surse aferente . Lista incepe ''din cap pana in picioare ''.
1 . INGRIJIREA PARULUI
-Sampon
Cel mai mult m-a impresionat samponul Secret professionel by Phyto , l-am luat din concept-store Melkior , apoi m-am reintors de mai multe ori sa-l mai cumpar pana s-a epuizat stocul si din pacate a disparut deocamdata . Sper sa fie reintrodus in magazin . Samponul este absolut minunat , delicat , cu miros subtil, foarte placut , dupa spalarea parului pur si simplu nu mai necesita aplicarea balsamului [ e ceva miraculos pentru mine ]. Recomand 100% ! Pret aproximativ 26 lei


Apoi am gasit intamplator o alternativa foarte buna , cu aceleasi efecte , un produs minunat , luat de aici
Pretu 5 lei! Recomand 100% !
Despre balsam pentru par nu spun nimic acum , doar mentionez ca am folosit cu succes doua metode in ingrijirea parului cu rezultate foarte bune . Despre prima si a doua ati citit deja , recomand 100%!
-Si aici nu pot sa nu mentionez fixativul care il folosesc constant de cand l-am descoperit. Tot de aici il iau .
Nu lipeste deloc parul si are in componenta epalina ce da stralucire parului. Fabulos!


2 . MAKE-UP
-In materie de cosmetice descoperirea anului incontestabila pentru mine a fost BB Cream !
Varianta for oily skin este amazing! Nu am cuvinte ,  un produs mass-market isi face foarte bine treaba -uniformizeaza bine tenul lasand un aspect sanatos , dar si rezista foarte bine!Pretul aproximativ 25 lei. Recomand 100% !
Garnier
- Si nu pot sa nu mentionez aici despre fondul de ten Flormar-mat touch , m-a impresionat , da , merita cei aproximativ 40 de lei , il recomand 100% ! Acoperire mare cu aspect sanatos.


- Mascara descoperita anul acesta care m-a impresionat de la prima aplicare - L'oreal fals lash telescopic , a costat 10 euro intrun supermarket din Paris , pacat ca aici nu se gaseste peste tot.
- Pentru buze cele mai bune produse in sectiunea budget products sunt rujurile Sephora si lipgloss Flormar!
Sephora



- Dizolvantul miraculos pentru oja l-am descoperit la  Paris anul asta , mult inainte sa apara la noi . Ce bine ca acum il putem gasi si aici. Intradevar un mod miraculos  si  rapid de a sterge oja .
Bourjois

Sa nu fim snobi, toate folosim produse cosmetice si din gama low price si high , gasim produse uimitoare in ambele categorii , nu e asa? Astea sunt produsele ce imi vin in minte acum din categoria ieftine. Va urma o postare cu produse midle&luxury. Dar eu vreau sa stiu ce produs v-a impresionat cel mai mult anul asta si care a fost o descoperire fantastica pentru voi?



You Might Also Like

29 comentarii

  1. Vai, nu stiam ca Melkior are Phyto, vreau numai samponul inteligent de la ei. Thank you de info!

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place postarea ta , foarte interesanta , o sa ma gandesc si eu la produsele care m-au impresionat !

    RăspundețiȘtergere
  3. Categoric , crema Clarins Active Jour a fost descoperirea anului - varianta in set la 50 euro. Ma tine cateva luni bune si am avut norocul sa mai primesc acelasi set la 25 de euro abonandu-ma la revista Joy pe un an. Nu in Romania :D

    RăspundețiȘtergere
  4. L'Oreal Telescopic rules! Eu ii sunt fidela de ani de zile!

    RăspundețiȘtergere
  5. hapi,mai discutam si despre produse mai scumpe data viitore. multumesc

    RăspundețiȘtergere
  6. mai facut super curioasa in legatura cu samponul Fito. o sa mi-l cumpar si eu!

    RăspundețiȘtergere
  7. I have tried the bb cream, not so bad but no miracles either!
    Xx
    http://www.dontcallmefashionblogger.com/

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt fidela creioanelor de contur de la Farmec si imi plac mult lacurile lor de unghii (se spune ca ingalbenesc dar eu n-am observat inca, nu pun mereu baza desi ar trebui)

    RăspundețiȘtergere
  9. Despre Garnier BB Cream pentru ten mixt pana la gras am scris si eu. Pur si simplu o ador! Am uitat de fond de ten de cand am descoperit-o. :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna, ce nuanta folosesti la fondul de ten?

    RăspundețiȘtergere
  11. buna , Jade, nu stiu sa ti spun acum,m-am uitat,dar s-a sters numarul.poti sa te duci cu o sticluta la orice stand si sa ti pui din tester,sa incerci. ceva natural beige.

    RăspundețiȘtergere
  12. Foarte buna ideea ta cu aceasta postare! Abia le astept pe celelalte! Phyto am folosit acum un an, apoi nu am mai gasit produsele lor. Am fost foarte multumita! Despre fondul de ten Flormar nu stiam, ma voi interesa, pentru ca ma atrage. Momentan, imi plac foarte mult produsele Yes to Carrots. Nu m-am gandit inca la un "produs al anului 2012"...nu cred ca m-a impresionat nimic atat de mult. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  13. Din categoria ieftin si bun as nominaliza dizolvantul pentru oja sub forma de ulei de la Kallos, 5 lei - sterge repede, bine, merge super pe ojele cu sclipici si costa 5 lei.
    Demachiantele Farmec cu echinaceea sunt super si ingredientele lor au trecut prin filtrul Pasagerei. Ambele costa in jur de 8 lei, deci super-ieftin si bun!

    RăspundețiȘtergere
  14. Стеллочка, интересно было узнать о твоих открытиях в бюджетной косметике. Но я в печали: практически все перечисленные марки (кроме L'Oreal и Garnier) мне не доступны!:( Очень заинтересовал шампунь Secret professionel by Phyto - буду искать!
    Спасибо за пост!

    RăspundețiȘtergere
  15. Foarte buna postarea, recomandari demne de incercat, kisses

    RăspundețiȘtergere
  16. great products!!!! your blog is nice maybe we follow each other!? let me know :) greetings www.yuliekendra.com

    RăspundețiȘtergere
  17. Hello my dear.
    Thank you for your good post.
    I really like it!
    www.nicoleta.me

    RăspundețiȘtergere
  18. Din păcate produsele Phyto nu se mai aduc în România de mai mult de un an. Eu încerc să le cumpăr din străinătate.

    RăspundețiȘtergere
  19. Nice product. I have heard about the bb cream, but I haven't tried it. Nice post!

    xoxo
    Stella

    RăspundețiȘtergere
  20. Si eu iubesc fixativul Subtil, este minunat!

    RăspundețiȘtergere
  21. Fara indoiala, laminarea parului- tratament despre care am citit la tine pe blog, reprezinta din punctul meu de vedere, descoperirea anului! Am ramas uimita de rezultat! Motiv pentru care trebuie sa iti multumesc! Apoi BB Cream de la Garnier, si eu m-am indragostit de el!

    RăspundețiȘtergere
  22. great post!!! i follow you now ;)
    i would love to follow me back because love your blog!!!
    kisses pretty
    http://blogcashmeremafia.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  23. Foarte util articolul acesta! Am si eu BB Cream Garnier, dar nu varianta oily si e ok pt mine pt ca nu am probleme cu tenul, dar are o putere de acoperire mica! O sa incerc si varianta recomandata de tine!

    RăspundețiȘtergere
  24. Am descoperit recent mastile pentru unica folosinta de la DM la 3.50 lei pt 2 pliculete.Cea cu zinc face minuni :*

    RăspundețiȘtergere
  25. Fondul de ten de la Flormar m-a fermecat si pe mine! Am fost atat de incantata incat l-am recomandat si altor persoane ce au tenul gras/acneeic pentru ca e ideal.

    RăspundețiȘtergere