Hairsupermarket

22:40:00

Am comandat de pe acest site de cateva ori.Imi place foarte mult, sunt  promti, comanda ajunge in 3-4 zile la posta normala [sunt din UK].Daca tot am facut iar comanda acum de la ei,va dau si voua pontul. Sunt produse,care nu se gasesc la noi ,preturile sunt ok ,totul absolut sigur.Daca va place,uitati-va  aici

You Might Also Like

8 comentarii

 1. Multumim draga noastra modniza..nu stiu cum sa-ti zic:(...

  RăspundețiȘtergere
 2. you're amazing ... your blog is amazing ... your style is amazing !

  xx
  www.simplebutreal.com

  RăspundețiȘtergere
 3. wow!siteul e chiar super!au preturi foarte bune,insa din pacate nu am un paypal si din cate am citit pe forumuri da mari batai de cap:(

  RăspundețiȘtergere
 4. Please check out my blog if you get a chance -- I am currently hosting an Urban Decay Naked Palette/Book of Shadows giveaway in case you're interested :)

  lipglossloveaffair.com

  <3 Kelly

  RăspundețiȘtergere
 5. Ale,eu nu am paypal,platesc cu cardul normal.

  RăspundețiȘtergere
 6. ce tip de card ai?la mine e o problema cu ceea ce primesc deoarece adresa mea din buletin nu coincide cu cea la care primesc(stau cu chirie) si de cele mai multe ori doamna de la ghiseu refuza sa-mi dea coletul!

  RăspundețiȘtergere
 7. Ale,un card master card ,obisnuit.cu posta noastra e dezastru!cred ca trebuie sa te interesezi mai bine,nu la ghiseu,poate la directorul postei tale,explici,intrebi cum si ce.asta e o prostie.

  RăspundețiȘtergere
 8. Modniza, de fiecare data cand ai comandat de pe site ul asta..ti-a ajuns in 3-4 zile?
  Ca la mine au trecut cam 2 saptamani si nici urma de aviz sau de colet...

  RăspundețiȘtergere